REINERTSEN vant cageball-serien!

bak fra venstre: Tom Erik Dyrseth, Steinar Gamst, Øyvind Bones, Christian Thomas Borgen og Thomas Skirstad. Foran fra venstre: Benjamin Aspdal, Øystein Lønning, Martin Tollefsen og Mats Lerbakk. Ikke til stede: Tor Eirik Saure, Geir Hagen, Adrian Vicario, Lasse Moksnes Weie.

Bak fra venstre: Tom Erik Dyrseth, Steinar Gamst, Øyvind Bones, Christian Thomas Borgen og Thomas Skirstad.
Foran fra venstre: Benjamin Aspdal, Øystein Lønning, Martin Tollefsen og Mats Lerbakk.
Ikke til stede: Tor Eirik Saure, Geir Hagen, Adrian Vicario og Lasse Moksnes Weie.

REINERTSENs bedriftidrettslag i fotball junior vant cageball-serien i Trondheim i år med overlegen stil. Bedriftsserien spilles fra november til april. De spiller med fire spillere på hvert lag i tillegg til innbyttere. Alle kampene ligger i kalenderen på REBIL fotball junior sine sider, hvor du også kan melde deg på og bli med!

REINERTSEN bedriftidrettslags nettside finner du her: http://www.reinertsenbil.no/

Her kan du se tabellen: http://www.n3sport.no/07/table.aspx?TournamentId=321377

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: