Reinertsen skryter av Orkdal kommune

Bildet: Thomas Reinertsen i REINERTSEN AS. Foto: Pål Rune Lien

Bildet: Thomas Reinertsen i REINERTSEN AS. Foto: Pål Rune Lien

Thomas Reinertsen, direktør for Fabrikasjon og installasjon i REINERTSEN AS skryter av Orkdal kommune i siste utgave av Midt-Norsk Olje og gass (nr. 2/2014).

«Norge er et godt land å drive butikk i og Orkdal må være helt i toppen. De er kanskje ikke alene, men ordfører Lysholm med sin stab yter en fantastisk service for oss som utvikler butikk i bygda. Man trenger raske svar når behovene endrer seg. Det er kanskje det vår bransje har vært best på gjennom årene – å tilpasse seg endrede forutsetninger,» skriver Reinertsen.

REINERTSEN AS har vært til stede på Orkanger siden midten av 90-tallet, og verftet er fortsatt helt sentralt i gjennomføringen av våre prosjekter. Ukentlig går flere leveranser til V&M-prosjektene, og over 40 subsea-produkter er levert herfra. Orkdal kan til og med bli lokasjonen der vi tar store skritt innen Co2-fangst.

«En videre utbygging av havnen, vil utnytte et stort potensial,» mener Reinertsen. «Med flere kaier, større maskinpark og store havnekraner, legges det også til rette for at vi kan tilføre Orkanger enda større prosjekter».

Les hele artikkelen fra Thomas Reinertsen i siste utgave av informasjonsavisen for Midt-Norsk Olje og gass, «Alltid attraktive Orkanger» (side 20)

REINERTSEN er også med i Orkanger oljeforum som årlig arrangerer orkangerkonferansen. Årets konferanse ble holdt denne uken og har som mål å øke offshorerettet aktivitet i kommunen. På programmet stod foredrag av bl.a. olje- og energiminister Tord Lien, Det norske oljeselskap ASA, North Energy ASA, Statoil, SINTEF, Marathon Oil Norge AS og tyske Wintershall.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: