REINERTSEN Subsea deltok på DNV GLs Summer Surf

Bildet: "Summer Surf"-gruppen (DNV GL)

Bildet: «Summer Surf»-gruppen (DNV GL)

Martin Sørensen, direktør for Subsea i REINERTSEN, deltok på DNV GLs seminar Summer Surf 4. juni. Temaet for dagen var: «How do we ensure collaboration to bring the SURF industry forward to a better and safer position and at the same time compete in a challenging market?»

Martin holdt også selv foredrag med tittelen: ‘Standardization and structuring of products and interfaces – equals cost out and predictability up’. «Jeg fikk mange positive tilbakemeldinger på vårt budskap fra både deltakere og arrangør,» forteller Martin.

Hovedbudskapet var, i korte trekk, at operatørselskapene må ta et stort ansvar i kostnadsreduksjonen innen Subsea. De må samarbeide for å etablere felles og standardiserte krav og spesifikasjoner på subsea-produkter. De må også presse industrien til å lage åpne standard interfaces, slik at produkter fra forskjellige teknologileverandører kan kombineres i fremtidens systemløsninger.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: