Hvordan skape attraktive byrom? Kom på arena_3 i morgen ettermiddag!

Ill. Holtet stasjon av tegn_3

Ill. Holtet stasjon av tegn_3

REINERTSENs datterselskap tegn_3 arrangerer arena_3 i morgen, 18. juni kl. 15.30 på vårt kontor i Lilleakerveien 8, Lysaker. Fokus settes på gate- og byromsutforming: hvordan skape attraktive byrom?

arena_3 er tegn_3s åpne fagsosiale møtested for utveksling av erfaring og kompetanse innenfor stedsutvikling, arkitektur og landskapsarkitektur. Vi inviterer alle med interesse innenfor disse fagområdene til våre lokaler for å få med seg spennende foredrag med dagsaktuelle tema.

I morgen har vi gleden av å få besøk av Gehl Architects som skal presentere Bylivsundersøkelsen for Oslo sentrum. Seansen innledes med tegn_3s plan for Holtet stasjonsområde, et transformasjonsområde formet ut fra et gatelivsperspektiv.

Seansen avsluttes ca. kl 17.00, men bli gjerne med oss etter foredragene da tegn_3 drar videre til vår lokale bar på brygga, Pier 41, Lysaker brygge 41.

Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte.
Ta med en venn og ta turen til oss på Lysaker! Kontoret ligger ca fire minutter fra Lysaker stasjon.

Meld deg gjerne på Facebook-eventen vår.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: