Forberedt på det uventede med IKM Testing

 

I slutten av mai kom underleverandøren IKM Testing til REINERTSENs lokaler i Bergen. Tidligere i år har ABB, Autronica, Draka, Solar og Parker vært på besøk hos oss.

Trykktest, flushing og lekkasjetest er de vanligste oppdragene IKM Testing har for REINERTSEN på Troll A.Når det er mulig foretas testene på land, da dette utgjør en brøkdel av kostnaden som tilkommer dersom arbeidet gjøres offshore. I mange tilfeller vil imidlertid testing offshore være den eneste løsningen, og da gjelder det å ha rett utstyr tilgjengelig. IKM Testing lanserer derfor en utstyrskasse med nødvendige koblinger ogforbruksmateriell for å kunne være forberedt på det uventede.  Denne utstyrskassen skal først være eksklusiv for IKMs REINERTSEN-oppdrag på Troll A, men senere kunne benyttes på flere prosjekter.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: