Sommersamling for HMS&K i Trondheim

Foto: Ragnar Arvidssøn Hegre-Joramo/REINERTSEN.

Foto: Ragnar Arvidssøn Hegre-Joramo/REINERTSEN.

HMS&K-avdelingen i REINERTSEN Trondheim hadde samling for et par uker siden. Den faglige delen la vekt på samhandling, kompetanseoppbygging og styringssystem.

På ettermiddagen dro vi til Rosenborg skole, hvor det ble arrangert matkurs. Temaet var italiensk mat. Vi ble delt opp i fire grupper og fikk i oppgave å lage forrett, hovedrett og dessert. Vi fikk et godt innblikk i hvordan man kokkelerer på et italiensk kjøkken. Etter matlagingen måtte vi selvfølgelig smake på rettene. I følge læremesteren smakte alt som det skulle, og hun ble imponert over hvor effektive HMS-gjengen var med tanke på samarbeid og fordeling av arbeidsoppgaver.

Det ble en vellykket samling hvor vi både hygget oss og fikk mange konstruktive innspill som vi tar med videre i vårt daglige arbeid med HMS&K.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: