Sommerjobb: Gøy å tjene penger på noe jeg kan

Dag i aksjon med måleutstyret.

Dag i aksjon med måleutstyret.

Sommerjobbloggen er tilbake! Hils på Dag Axel Aarset Loe, sommervikar i akustikkgruppa til REINERTSEN. Han er ferdig med fjerde årskurs på sivilingeniørstudiet i elektronikk med hovedprofil i akustikk på NTNU.

«Jeg valgte REINERTSEN blant annet fordi jeg kjenner Marius i akustikkgruppa fra før. Han har fortalt meg mye om både arbeidsmiljøet og -oppgavene. Jeg har egentlig sommerjobb hos REINERTSEN Trondheim, men var på opplæring på Oslo-kontoret i to uker. Her utførte jeg blant annet lydisolasjonsmålinger mellom møterom og kontorer. Ellers skal jeg jobbe med rapportering i akustikkprosjekter, sette meg inn i målestandarder og utarbeide ‘kokebøker’ innen faget. Det blir en artig og spennende sommer fordi jeg endelig får brukt det jeg kan til å tjene penger, og fordi det er nytt å være i ‘relevant’ jobb.»

Vi ønsker Dag lykke til i sommerjobben og satser på at akustikkgjengen tar godt vare på ham!

Les eldre innlegg fra sommerjobbloggen her.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: