Har du sett Farriseidet–Porsgrunn fra luften?

Ill. REINERTSEN/tegn_3

Ill. REINERTSEN/tegn_3

Det jobbes på Farriseidet–Porsgrunn om dagen! REINERTSEN har sammen med vårt datterselskap tegn_3 prosjektert strekningen mellom Larvik (Farriseidet) og Porsgrunn på Vestfoldbanen. Skanska står for byggingen.

Jernbaneverket skal bygge seg gjennom fjell og over dal for å få en nesten snorrett vei mellom de to byene. Gigantprosjektet Farriseidet–Porsgrunn skal redusere reisetiden mellom Porsgrunn og Larvik med rundt 65 prosent. Det første toget skal gå sommeren 2018. Les mer om prosjektet på bygg.no: Farriseidet Porsgrunn: Fra melkerute til ekspresslinje

På bygg.no kan du se flere bilder av prosjektet fra luften: Se Farriseidet – Porsgrunn fra lufta

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: