Oseberg Delta 2 godt i gang

Ventilplattformen til Oseberg Delta 2.

Ventilplattformen til Oseberg Delta 2.

Statoil-prosjektet Oseberg Delta 2 er godt i gang hos REINERTSEN Murmansk. Så langt er det utført ca. 6000 av totalt 30 000 timer. Hovedvekten av timene er arbeidet med ventilplattformen. Totalt veier ventilplattformen ca. 75 tonn og den har om lag 1500 bolteforbindelser. Den skal også prøvemonteres i Murmansk før maling og forsendelse til Mongstad base.

En stor del av timene i rørscoopet går til prefab av linjene til gass- og metanolinjeksjon. Materialkvalitet på rør er i hovedsak Duplex. Vi går mot en sommer med stor aktivitet og HMS er som vanlig gitt høyeste prioritet.

Les tidligere blogginnlegg om Oseberg Delta her.

Jan Atle Lund
REINERTSEN NWR

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: