REINERTSEN flyr høyt i Bergen!

Synnøve Nilsen er den glade damen du møter i REINERTSEN Bergens resepsjon. Foto: Jan Inge Wüller.

Synnøve Nilsen er den glade damen du møter i REINERTSEN Bergens resepsjon. Foto: Jan Inge Wüller.

For å være sikre på at vi tar godt vare på våre kunder og ansatte, har REINERTSEN i Bergen for sikkerhets skyld hyret inn en tidligere flyvertinne fra SAS. Synnøve er vår serviceinnstilte resepsjonist, og med henne starter vi alltid dagen på topp: med et smil.

Synnøve Nilsen har jobbet som administrasjonssekretær hos REINERTSEN i ett år, og trives med oppgavene. Hun har 25 1/2 års erfaring med kundeservice som flyvertinne for SAS.

Kaffe, te, juice?
Det umiddelbart vennlige kroppsspråket, «smilet», som signaliserer et ønske om dialog og løsning, er upåklagelig hos Synnøve. Kundene som kommer for tidlig til våre møter blir raskt guidet til nærmeste sitteplass, tilbudt noe å drikke og eventuelt annet de måtte ønske seg.

Synnøve har møtt mange folk i sin lange yrkeskarriere som flyvertinne, og mener god resepsjonsservice først og fremst handler om å være imøtekommende og effektiv. «Jeg prøver å være i forkant og forutse behovene før de er der. Latteren, blikket og tilstedeværelsen ligger naturlig for meg, det er i blodet mitt, men jeg klarer ikke smile og le hele tiden altså,» sier hun med et smil.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: