Sommerjobb i økonomiavdelingen

Siri og Jo er økonomistudenter som velger å jobbe i en ingeniørbedrift.

Siri og Jo er økonomistudenter som velger å jobbe i en ingeniørbedrift.

Hei!

Vi er to økonomi- og administrasjonsstudenter som heter Siri Selbekk Lund (22) og Jo Hvoslef (21). Til vanlig går vi på hver vår handelshøyskole her i Trondheim. Siri begynner i 3. klasse på Handelshøyskolen i Trondheim og Jo i 2. klasse på BI til høsten.

I sommer jobber vi ved økonomiavdelingen til REINERTSEN på Brattørkaia. Vi fungerer som økonomikonsulenter, og vår hovedoppgave er å fortsette den daglige driften mens de ansatte skal ut i ferie. Med daglig drift menes hovedsakelig utfakturering av kunder, administrering av timer og diverse annet rutinearbeid. Dette må til for å få hjulene til å gå i et selskap som omsetter for store beløp hver måned.

Ved å tilbringe en sommer hos REINERTSEN håper vi å få hengt det vi lærer på høyskolen på knagger, og å tilegne oss erfaringer knyttet til arbeidslivet. Dette får man ikke opplevd like mye av på skolebenken som student i en forelesning. Det er også en del av årsaken til at vi søkte oss mot økonomiavdelingen.

Som studenter i Trondheim shar vi ikke hørt andre økonomistudenter snakke om REINERTSEN, men vi har hørt mye godt om selskapet gjennom bekjente som jobber der. I følge dem så er REINERTSEN et utmerket selskap for studenter med ingeniørbakgrunn, derfor blir det spennende å i løpet av sommeren finne ut om REINERTSEN er det for oss økonomistudenter også.

Vi gleder oss i hvert fall!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: