Starter arbeidsdagen skjerpet, lystig og avslappet

Arnt Henrik Bjørnevik er avdelingsleder for REINERTSEN i Bergen, og sykler fra Askøy til Sandsli fem dager i uken. Ved å mosjonere til og fra jobb får han en optimal start på arbeidsdagen. Kroppens naturlige belønning betaler seg i form av at man blir konsentrert, glad og mindre stresset.

Arnt der han trives best: På sykkelen. Foto: Jan Inge Wüller.

Arnt der han trives best: På sykkelen. Foto: Jan Inge Wüller.

«Start dagen med litt mosjon, da blir man skjerpet, lystig og avslappet allerede fra første arbeidstime,» tilrår Arnt Henrik Bjørnevik, avdelingsleder for REINERTSEN Bergen

Det naturlige belønningssystemet – den optimale starten på arbeidsdagen
Arnt sykler tur/retur Askøy–Sandsli hver dag, en sykkelrute som er 22 km lang. Tidligere kjørte han bil til og fra jobb, men nå foretrekker han sykkel. «Jeg merker stor forskjell på egen velvære når jeg har mosjonert før jobbstart,» forklarer avdelingslederen. Kroppens naturlige belønningsmaskineri spiller en stor rolle for opplevd behag, og kan påvirkes ved blant annet trening. Avdelingslederen avslutter med å ønske de ansatte i REINERTSEN en riktig god sommer.

Hvordan kommer du deg til jobb, og hvor langt må du reise?

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: