Sommerjobb på Kværnerbyen

Christian Tetzschner foran Kværnerbyen E3 og E4, REINERTSEN-prosjektet der han har sommerjobb.

Christian Tetzschner foran Kværnerbyen E3 og E4, REINERTSEN-prosjektet der han har sommerjobb.

Christian Tetzschner er ferdig med første året på sivilingeniørlinjen Bygg- og miljøteknikk ved NTNU. Han har fått sommerjobb i REINERTSENs prosjekt «Kværnerbyen E3 & E4» i Oslo.

«REINERTSEN lar meg oppleve og berøre et stort byggeprosjekt og en stor bedrift på flere områder, hvilket gjør jobben morsom, variert og veldig lærerik! Jeg søkte om å jobbe for REINERTSEN grunnet deres rykte om gode tilretteleggere for studenter.

Jeg har jobbet her en måned nå, og jeg syns det er spennende grunnet den varierte og lærerike arbeidsdagen. Det høres kanskje ut som en klisjé, men det er ufattelig gøy å merke at jobben din lærer deg noe du kan bruke i studien og vice versa. Hovedgrunnen til at det er gøy må for meg bli kollegene mine. Det er mye interaksjon, og et behagelig og morsomt arbeidsmiljø er derfor essensielt.»

Lykke til, Christian!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: