En æra er over på Heimdal

Heimdal_Kristian Ludvigsen_2

Nå er fire måneder gått med Floatell Superior tilkoblet Heimdal-plattformen, og vi har fått utrettet veldig mye godt arbeid for Statoil. Floatellet er et hotell som ble hentet og koblet til plattformen for å huse økt bemanning under høyaktivitetsperioden (HAP) som har pågått. HAP’en har vært en del av prosjektet Heimdal Extended Life hvor målet er å gjøre plattformen mer robust og sette den i stand med en forlenget levetid fram til 2034.

Jobben er utført uten noen alvorlige HMS-hendelser på de ca. 100 000 timene vi har jobbet for prosjektporteføljen. Flotellet har vært tilkoblet over 95 % av tiden og har vært særdeles tilfredsstillende for alle oss her ute.

Hilsen gjengen som blir igjen når flotellet drar,
ved installasjonsleder Kristian Ludvigsen

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: