Sommerjobb: Anleggsledelse og orientering

Hønefoss sommerjobbstudenter

Torgeir og Nils Henrik poserer med HR Camilla.

Torgeir Nørbech studerer bygg- og miljøteknikk på NTNU. Hovedprofilen hans er anleggsteknikk, og han har kommet halvveis ut i sitt fjerde år på linja.

På REINERTSEN-prosjektet Hønefoss videregående skole har han assistert anleggsledelsen i den daglige driften av prosjektet. Han har også egne oppgaver som organisering av ressurser på plassen, f.eks. lifter. «Det er viktig at ikke produksjonen blir hindret av ressursmangel. Om man verken har for mye eller for lite har man lykkes!» sier Torgeir.

Ved siden av egne oppgaver fungerer man her ofte som et mellomledd mellom underentreprenør og byggeledelse. «Om jeg ikke kan løse problemene som oppstår tar jeg det videre og sørger for at vi finner en løsning,» forteller Torgeir.

«REINERTSEN er en stor aktør i byggebransjen, og det første møtet var nok ikke mer gjennomtenkt enn at det virket interessant med det store mangfoldet og alle mulighetene som finnes her. Nå trives jeg veldig godt – mye på grunn av menneskene jeg møter og jobber sammen med. REINERTSEN ønsker også at jeg skal finne det området og de arbeidsvilkårene som passer best for meg, og det liker jeg veldig godt. Som aktiv orienteringsløper synes jeg det er fint at REINERTSEN har vist interesse for min satsning. Jeg har fått mye fleksibilitet i sommerjobben, og det er alfa og omega for meg som utøver,» avslutter han.

Takk for innsatsen i sommer, gutter – og lykke til med både studier og orienteringsløp, Torgeir.

PS: REINERTSEN har alltid vært glad i orienteringsløpere. Rykter fra 1970-tallet skal ha det til at «alle» ingeniører som drev med orientering fikk jobb i REINERTSEN den gangen.

Les mer om Hønefoss vgs. her.
Les flere om flere sommerjobbere her.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: