Holder produksjonsutstyret i orden

Denis Ilatovskiy driver med med nødvendig vedlikehold.

Denis Ilatovskiy driver med med nødvendig vedlikehold.

På fabrikasjonsverkstedet i Murmansk er ikke alle direkte involvert i produksjonsarbeidet. Noen sørger for at utstyr ettersees, kalibreres og repareres. Dette er viktige, «usynlige» medarbeidere som jobber litt i bakgrunnen av alt det andre som skjer.

Sergei Kochugov vet hva han driver med.

Sergei Kochugov vet hva han driver med.

I Murmansk utfører vi stort sett alle servicefunksjoner selv. Nettverket av servicebedrifter er ikke det samme som i Norge. Her må vi ta vare på oss selv, og vi har en liten stab med allsidige medarbeidere som utfører ulike oppgaver med vedlikehold og reparasjoner av bygningsmasse osv. Godt over hundre sveisemaskiner av ulike typer skal vedlikeholdes og årlig kalibreres. Elektrisk håndverktøy trenger nye lager, børster og generell rengjøring.

Jan Atle Lund,
Murmansk

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: