Nyåpning av kantina i REINERTSEN Trondheim

Nyåpning kantina LES

Kantina på REINERTSENs hovedkontor er et viktig sosialt samlingssted for de ansatte. Her kan du slappe av, nyte maten og slå av en prat med en god kollega eller bli kjent med noen fra andre avdelinger i konsernet.

Antall ansatte har vokst kraftig i løpet av kort tid, og som følge av dette ble det behov for større kapasitet i kantina. Alle involverte i utvidelsen av kantina har jobbet hardt for å få ting på plass til åpningen som var på onsdag 13. august. «Flyten og logistikken kommer til å fungere enda bedre når vi får den tredje portdøra opp og gå igjen,» sier kantinesjef Nina Lobanenko. Dessverre har leverandøren av porten problemer med å få tak i noen av delene som må til for å reparere den. Nina forteller at det kan ta litt tid før alt fungerer som det skal. Både når det gjelder nytt utstyr på kjøkkenet og nye rutiner. Fredag 15. august hadde vi en liten markering av nyåpningen. Vi feiret med en nydelig kake for alle ansatte på Leiv Eiriksson senter. Prosjektleder Carl Oscar Hällås fikk sjokolade og damene i kantina fikk blomster som takk for innsatsen i ombyggingsperioden. Vi ønsker alle velkommen til vår flotte og innbydende kantine på Leiv Eiriksson Senter! På bildene ser dere Le Thanh, Roxana, Nina, Inna, Agne og Carl Oscar.

Nyåpning kantina LES Le Thanh, Roxana, Nina, Inna, Agne, Carl Oscar

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: