Sommerjobb på Kværnerbyen

Sommerjobb Kristine Holbein Dybvik

Kristine Holbein Dybvik studerer industriell økonomi og teknologiledelse med hovedprofil innen prosjektledelse ved NTNU. Til høsten begynner hun på sitt femte og siste år, og da skal hun skrive masteroppgave for REINERTSEN. I sommer har hun jobbet på Kværnerbyen E3 og E4.

«Jeg ble litt tilfeldig kjent med REINERTSEN-ansatte i Trondheim i vår. De ga meg et veldig godt inntrykk av bedriften samt de store prosjektene dere jobber med. Dette fikk meg til å søke sommerjobb og velge masteroppgave i samarbeid med REINERTSEN. Oppgaven vil bli en del av deres forskningsprosjekt Speed-up, og dette valget er jeg utrolig glad for i etterkant.

Store deler av sommeren har jeg tilbrakt med hyggelige, morsomme og ikke minst veldig kunnskapsrike medarbeidere, som har gitt meg god oppfølging og veiledning. Det har vært en utrolig interessant og læringsrik sommer, spesielt fordi jeg ikke har utdanningsbakgrunn innen bygg. Dette vil jeg takke de ansatte på Kværnerbyen for å ha gjort mulig. Det har gitt mersmak for arbeid med prosjekter generelt – og innen REINERTSEN spesielt. I tillegg har sommerjobben gitt meg ideer for oppgaven som venter kommende skoleår. Takk for en fin sommer,” forteller Kristine.

Takk for besøket, Kristine, og lykke til med oppgave og mastergrad. Vi gleder oss til å lese dem!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: