Nytt tilskudd til bedriftsidretten: REINERTSEN Tennis!

HR-damene tester REINERTSEN Tennis

HR-damene tester REINERTSEN Tennis

HR-damene Lucie og Maiken har testet et av bedriftsidrettslagets (REBIL) nyeste tilskudd i Trondheim: Tennis!
REINERTSEN har et medlemskap i Trondhjems Tennisklub som alle ansatte kan bruke. Bare en av spillerne trenger å være ansatt i REINERTSEN. Tennisklubben ligger på Øya ved Trondheim Spektrum, og har fire utendørs- og to innendørsbaner. Det er gratis å spille for REINERTSEN-ansatte, men banen må reserveres. Det holdes også kurs for nybegynnere og viderekommende, dette må det betales for. Les mer på klubbens nettside: http://www.trhtk.no/

REBIL Tennis er helt i oppstartsfasen, så endringer kan forkomme. Per dags dato er David Towler og Valamburi Ganesan kontaktpersoner i REINERTSEN, og det er også disse man skal kontakte for å bestille bane og låne utstyr.

Tennis var helt topp, og kan anbefales, forteller damene. Prøv du også!
God fredag!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: