Trondheim triatlon for solide og handlekraftige medarbeidere!

Trondheim triatlon. Foto: Kjetil Skjerve

Trondheim triatlon. Foto: Kjetil Skjerve

REINERTSEN har mange spreke medarbeidere og søndag 24. august gjennomførte fire av våre gutter Trondheim triatlon. Deltakerne skulle gjennom 1,9 km svømming fra Munkholmen til Ila, en sykkeletappe på 50 km på Byneset før de avsluttet med 12 km løping i sentrum inkludert et par bakker bl.a. opp til Festningen. Gratulerer Mats Langnes, Fernando Perez-Fernandez, Adrian Rodriguez og Joen Stubbe Teglbjærg!

«Jeg tror alle var enige i at arrangementet var helt topp organisert,» stadfester Fernando. Han forteller at han var spent på værforholdene, spesielt strøm- og bølgeforhold i tillegg til vanntemperatur og mengde maneter. «I fjor var det en del brennmaneter,» forteller han.

Både Mats, Adrian og Joen var debutanter, mens Fernando debuterte i fjor. Han har alt deltatt på Haugesund Half Ironman tidligere i år. Mats ble beste REINERTSEN-deltaker i Trondheim triatlon, og endte på en knallsterk 24. plass i konkurranse med 212 spreke deltakere. «Løpeetappen på 12 km til slutt var drøy, men jeg skal komme sterkere tilbake på løpingen neste år,» lover han.

Fernando syntes det var en utrolig deilig følelse når han var ferdig med syklingen: «Da var det ikke noe som kan gå feil lenger, slik som punktering, kjede som ryker, velt etc.., og det var bare deg selv og stien frem til mål. Publikum som heiet hele veien ga virkelig det lille ekstra når det var tungt i beina og hodet,» smiler han.

Fernando anbefaler alle som har lyst til å melde seg inn i Trondheim triatlonklubb. «Da får du felles treninger, uendelig med trenings- og konkurranse tips, fine anekdoter og erfaringer! Veldig moro,» avslutter han.

Vi gleder oss til å følge gjengen til neste år!

Se flere bilder av våre ansatte fra konkurransen på vår Facebook-side: Se flere bilder her: http://on.fb.me/1leuSun

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: