Seiltur på Trondheimsfjorden

Foto: Roger Eriksen/REINERTSEN.

Foto: Roger Eriksen/REINERTSEN.

Driftslederne i Entreprise var ute og seilte på Trondheimsfjorden i forrige uke.

«Vi fikk god vind, fra 3-8 m/s, samt to dyktige skippere fra Trondhjems Seilforening som gjorde opplevelsen knallbra,» forteller Roger Eriksen. «Det var også ganske flott å se REINERTSEN-kontorene her nede ved Piren fra sjøsiden,» sier han.

Dette var en del av forbedringsarbeidet det jobbes med i divisjonen om dagen. Fokus lå på HMS, kommunikasjon, ledelse og lagbygging, og deltakerne fikk virkelig kjenne på det å samarbeide og være avhengige av hverandre.

Takk til Trondheim seilforening for en flott tur!

Se flere bilder på vår Facebook-side: http://on.fb.me/1nHIutM

Foto: Roger Eriksen/REINERTSEN

Foto: Roger Eriksen/REINERTSEN

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: