Osebergmarsjen august 2014

Oseberg Feltsenter

Oseberg Feltsenter

Osebergmarsjen gikk av stablen på Oseberg Feltsenter i midten av august. REINERTSEN var representert ved installasjonsleder Stig Håvard Ulvnes, Arild Synnevåg, Odd Konrad Meek, Gunnar Reklev, Ken Ronny Fiskum, Jarle Sødal, Børge Hanssen og Jon Arne Habostad.

«Dette er en marsj som går i ny og ne,» forteller Ulvnes. «Vi gikk ti runder rundt på kjellerdekket, noe som tilsvarer litt over mila, rundt Oseberg feltsenter inkludert B og D-plattformen. Man kan bruke joggesko og treningsbukse, men HMS-utstyr som hjelm og briller må man huske!»

REINERTSEN jobber med prosjektet Oseberg Delta 2 på Oseberg for tiden. Dette er et gassinjeksjonsprosjekt med div. nyinstallasjoner, rivinger og ombygginger topside. «Vi er totalt 32 mann ute på prosjektet nå,» forteller Ulvnes som jobber som installasjonsleder på Oseberg Delta 2 Topside project for REINERTSEN.

Les mer om REINERTSENs prosjekt på Oseberg
Les mer om Oseberg-området på nettsiden til Statoil

201408xx_Osebergmarsjen_Ulvnes

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: