Moskussafari med REBIL Foto

Foto: Tommy Lien

Foto: Tommy Lien

Lørdag 23. august arrangerte bedriftsidrettslagets fotogruppe moskussafari på Dovre. Alle var selvsagt velkomne til å bli med oss på tur, og vi fikk samlet en flott REINERTSEN-gjeng med både barn og venner. Til sammen var vi en 10-15 stykker som dro til fjells. Turen startet klokka 10:00 på formiddagen så noen av oss bestemte oss for å dra opp kvelden i forveien. (De av oss som ikke er så tøffe til å stå opp tidlig.) Vi lånte lavvo av bedriftsidrettslaget og hadde en svært hyggelig kveld i nærheten av Hjerkinn.

Vi startet i litt grått vær, men dagen gikk uten at en eneste dråpe vann kom ned fra himmelen. De første moskusene møtte vi allerede etter bare et par kilometer inn på fjellet. Etter å ha brukt en time med dem tenkte vi oss lengre inn på dovreplatået. Vi hadde utrolig nok ikke gått mer enn et par hundre meter før vi møtte neste flokk. Etter hvert møttes disse to flokkene, og siden hver flokk hadde en okse så skjedde selvfølgelig det uunngåelige når to brunstige hanner møtes. Vi var vitne til en kamp mellom to okser! Guiden vår som har jobbet med dette elleve år hadde ikke opplevd å se en slik kamp før. Så dette var virkelig en opplevelse for alle.

«På det meste telte jeg 17 dyr samlet samtidig,» forteller Tommy Lien, leder av fotogruppen i REBIL. «Jeg tror alle som var med føler seg privilegert over å kunne oppleve noe slikt. Da vi gikk ned fra fjellet så jeg bare store smil og glade mennesker. Jeg er sikker på at dette er det flere av de som var med som ønsker å gjøre igjen.»

Vi tar en tur igjen neste år?

Se flere bilder på vår Facebook-side: http://on.fb.me/1uzQAcn

Foto: Tommy Lien

Foto: Tommy Lien

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: