Utbyggingen av City Nord er i full gang!

Foto: Krister Löwenius/REINERTSEN.

Foto: Krister Löwenius/REINERTSEN.

City Nord er en stor totalentreprise for bodøavdelingen hvor vi så vidt er kommet i gang med byggingen. Bygget som skal bli Nordlands største kjøpesenter, er delt i to deler på grunn av at leietaker Stamina Trening skal ha drift i sine gamle lokaler helt til nye lokaler skal være klar i mars 2015.

«Vi er godt i gang med plasstøpte konstruksjoner på byggetrinn en,» forteller prosjektleder Bengt Brobakk. «Start på prefab betongkonstruksjoner blir 15. september. Ellers er det mye aktivitet både på prosjekteringssiden og mange store innkjøpspakker som ligger på dagsorden framover.»

Les mer om prosjektet på City Nord her på bloggen vår: https://reinertsenas.wordpress.com/?s=%22city+nord%22
Se flere bilder av prosjektet på vår Facebook-side: http://on.fb.me/1qfGCxo

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: