En vaffel for sikkerhetsskyld

En Vaffel for sikkerhetsskyld

En gang iblant møtes REINERTSENs avdeling for teknisk sikkerhet i Bergen til vafler og kaffe.


Bygger en sunn organisasjonskultur med vafler og kaffe
Gruppeleder for Teknisk sikkerhet, Hans Peter Endal synes det er et positivt tiltak å samle gruppen rundt en vaffel og litt kaffe. «Gode vafler til gode folk. Det er viktig å ta pauser og,» sier gruppelederen.

Fakta fra Wikipedia vaffelhistorie
Vaffeljernet ble oppfunnet av Cornelius Swarthout og ble tatt patent på den 24. august 1869. Amerikanerne feirer dette med vaffeldag 24. august, mens i Europa feires vaffeldagen den 25. mars.

Neste vaffeldag for Teknisk sikkerhet i REINERTSEN Bergen blir forhåpentligvis i oktober. På trondheimskontoret serverer vi vafler i kantinen hver fredag.
God helg!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: