REINERTSEN bedriftsidrett deltar i nytt sykkelritt Voss – Geilo

2014_justert_voss_geilo_Kennethmfl_ imål2

Tre glade REINERTSEN-syklister f.v. Martin Lund , Andreas Nordby Meese, og Kenneth Haugland. Foto: Ingeborg Dalen Øverhaug.

REBIL sykkel i Bergen stilte i det nye nasjonale tursykkelrittet Voss-Geilo! Rittet ble arrangert for andre gang lørdag 23. august 2014, og er hele 160 km langt og går fra 0 til 1200 moh. Det ble kjørt rolig inn til Eidfjord i hovedfeltet, men da bestemte laget seg for å gå i brudd opp Vøringsfossen. En liten pit-stop med påfyll på toppen før det ble kjørt tempo på Vidda. Stort sett fint vær og god stemning bortsett fra is-regnet på Haugastøl og en mindre velt.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: