REINERTSEN har ingen planer om oppsigelser innen Olje og gass

Bilde: Thomas Reinertsen. Foto: Pål Rune Lien

Bildet: Thomas Reinertsen i REINERTSEN AS. Foto: Pål Rune Lien

Det har vært kjent en stund at pengebruken strammes inn i olje- og gassbransjen. Dette har ført til en kraftig oppbremsing i de store oljeserviceselskapene i hele landet. Hos REINERTSEN som er Trøndelags største arbeidsgiver innen olje og gass er det likevel ikke planer om oppsigelser.

«Gode søkere får fortsatt jobb her,» sier Thomas Reinertsen, divisjonsdirektør innen Olje og gass i REINERTSEN. «Vi merker at det er litt lengre mellom oppdragene. Det er viktig å levere godt, samt å vinne prosjekter. Når det er sagt, har jeg full respekt for avgjørelsene til konkurrentene våre. Hos oss i REINERTSEN er det imidlertid annerledes. Vi er et familieeid firma. Vi skal ikke tilfredsstille eksterne eiere eller rettferdiggjøre en børskurs. Vi kan tillate oss å tenke langsiktig, selv om det kommer til å koste mye på kort sikt,» sier Reinertsen.

«REINERTSEN har rekruttert mange dyktige medarbeidere, og det er altfor kortsiktig å kvitte seg med den gode kompetansen. Vi har derfor valgt å holde på folkene våre. Eventuell lediggang skal vi bruke til intern forbedring, pluss at vi forfølger noen veldig spennende muligheter som skal ta oss videre,» forteller Reinertsen.

Han mener det er helt nødvendig og positivt med en innstrammingsrunde i bransjen. «Vi er glade for at kundene ønsker å jobbe sammen med oss som leverandører for å finne smartere måter å jobbe på,» avslutter en optimistisk Thomas Reinertsen.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: