Torbjørn Nordal er tatt opp i lederakademiet!

Bildet: Torbjørn med sine to mentorer Arman (t.v.) og Aleksander (t.h.).

Bildet: Torbjørn med sine to mentorer Arman (t.v.) og Aleksander (t.h.).

Tre kandidater er tatt opp til vårt 3-årige lederakademi i REINERTSEN. Torbjørn Nordal (i midten) er en av ledertalentene vi satser på. Akademiet gir rotasjonsmuligheter og erfaring fra hele verdikjeden i en og samme bedrift. Torbjørn gleder seg til fase en på innkjøp og prosjektøkonomi. Bildet: Torbjørn med sine to mentorer Arman (t.v.) og Aleksander (t.h.).

«Gjennom denne perioden vil jeg oppnå en uvurderlig tverrfaglig innsikt i hele verdikjeden, fra prosjektering til byggefasen. Lederakademiet gir meg en unik mulighet til å få et skreddersydd lederutviklingsprogram,» sier Torbjørn Nordal.

«Innsikt og erfaring fra hele verdikjeden gir gode forutsetninger for grundigere forståelse av både forretning, tverrfaglig samarbeid og ledelse. Både den enkelte og organisasjonen utvikler nye perspektiver,» kommenterer Lucie Sunde-Eidem på HR.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: