Thora Storm har fokus på rent, tørt bygg

Kvalitetsrenhold informerer. Foto: REINERTSEN.

Kvalitetsrenhold informerer. Foto: REINERTSEN.

Byggeprosjektet Thora Storm videregående skole tar rent, tørt bygg (RTB) på alvor. Vi kjørte fellesmøte med alle fagarbeidere, funksjonærer og representant fra byggherre på byggeplassen i starten på september. Renholdsentreprenøren Kvalitetsrenhold bidro med informasjon om RTB, hvilke krav som stilles og hvordan vi skal nå målene.

RTB er et krav i alle våre byggeprosjekter. Forenklet kan man si at det går ut på å eliminere at støv bygges inn i vegger, himlinger og ventilasjonssystemer. Dette krever kontinuerlig og tett oppfølging med rydding og renhold. Arealene deles inn i gul og rød sone etter at vi har fått tett bygg. I rød sone er det ikke tillatt med støvproduserende arbeid, strenge tiltak må i så fall iverksettes. Det er også krav om «blå sokker» her.

RTB sikrer at vi overleverer et bygg til kunden som ikke gir brukerne helseplager.

Vi legger opp til et tett samarbeid mellom fagarbeidere og renholdere, og skal levere et bygg med høy kvalitet!

Fellesmøte. Foto: REINERTSEN

Fellesmøte. Foto: REINERTSEN

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: