Plan- og designkonkurranse for Nye Sluppen bru

Workshop hos REINERTSEN. Foto: Kristin Høyem/REINERTSEN.

Workshop hos REINERTSEN. Foto: Kristin Høyem/REINERTSEN.

REINERTSEN har sammen med Pir II, Arup, SLA og SINTEF blitt prekvalifisert til å delta i konkurransen om å designe ny bru over Sluppen samt områdene rundt. Eksisterende bru skal gjøres om til gang- og sykkeltrasè.

Det første som må på plass er vårt forslag til brukonsept. Sammen med rundkjøringer på hver side av elva skal dette danne grunnlaget for en helhetlig løsning i det vakre landskapet langs Nidelva.

I uke 37 møttes prosjektgruppen til workshop og idèdugnad hos REINERTSEN. Gruppa består av Arup, SINTEF, PIR II, SLA OG REINERTSEN. Det ble mange innholdsrike diskusjoner og gode forslag til løsninger.

Nå skal det jobbes videre med konsept og kostnader, som skal leveres inn til oppdragsgiver i november.

Sluppen bru. Foto: Kristin Høiem/REINERTSEN.

Sluppen bru. Foto: Kristin Høiem/REINERTSEN.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: