REINERTSEN som case for HiB-studenter

Bildet viser studentene på besøk hos REINERTSEN Bergen.

Bildet viser studentene på besøk hos REINERTSEN Bergen.

REINERTSEN Bergen har hatt besøk av to studenter denne uken. Bertil Bargård og Kjetil Blindheim Hole studerer ved Høyskolen i Bergen, hvor de går tredje året på maskiningeniør. I høst tar de et kurs i forbedringsledelse også kalt «Lean Ledelse».

I denne forbindelsen skal de gjøre et casestudie på REINERTSENs avdeling i Bergen. I arbeidet skal de bl. a. bruke «dugelighetsmodellen» for å kartlegge og evaluere REINERTSENs kvalitetsmålsetting og strategi, samt identifisere og kartlegge arbeidsprosedyrene. Studentene skal avslutningsvis presentere et forbedringsforslag til bedriften som bygger på modellen «LEAN», som er en anerkjent effektivitetsmetodikk fra Japan.

REINERTSEN setter pris på HIB-initiativet, og er spente på tilbakemeldingen fra undersøkelsen som kommer i november.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: