REINERTSEN deltar på karrieredagen 2014 i Stavanger

25092014_karieredagen2014

Avdelingsleder Arnt H. Bjørnevik, HR- RRådgivere Hilde Loodtz og Marit Danielsen på stand nummer 19 under årets Karrieredag i stavanger.

 

REINERTSEN stiller også i år på karrieredagen på Universitet i Stavanger (UIS). Over 50 bedrifter innen teknologi, økonomi og ledelse er presentert. Representanter fra REINERTSEN kan du finne på stand 19. Statoils direktør Helge Lund åpner for øvrig arrangementet som i år gjennomføres for åttende gang.

25092014_karieredagen2014_VANT    Diplom
REINERTSEN VANT ÅRETS STAND på karrieredagen på Universitetet i Stavanger.
Best rett og slett!

 

Nesten selfie_medsjefen

Nesten-selfie med sjefen sjøl.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: