PRO-oppdrag i regi REINERTSEN V&M på Fram H-Nord

20140926_REINERTSEN VM_Jan Ivar Skjetne

REINERTSEN har gjennom sin V&M-organisasjon i Göteborg hatt arbeidet med å implementere Fram H-Nord på Troll C Topside.

REINERTSENs ingeniørkontor i Gøteborg har hatt EPCI-ansvaret med å implementere FHN topside på Troll C. REINERTSENs hovedinstallasjon har vært å koble de nye kontrollsystemene SCU og SPCU opp mot eksisterende SAS-system på plattformen, med ESD-test etc. I tillegg fikk vi Fiskal-måling på plass.

«REINERTSEN har hatt ansvaret med å samkjøre arbeidet med andre leverandører, noe som til tider kunne være en utfordring innrømmer,» prosjektleder Tomas Hallberg. Han oppsummerer likevel at det har vært en «mycket trevlig prosjekt å lede».

REINERTSENs arbeid offshore blir fremhevet av com. leder Bjørn Skilbred og prosjekteringsleder Matteo Ce. REINERTSEN hadde stor fokus på LCI gjennom hele prosjektfasen, som ble levert uten resterende punch.

Skilbred fremhever også det fantastiske samarbeidet internt i Facilities (topside/subsea/marine) og mot driftsmiljøet på Troll C.

«REINERTSEN hadde riktig kostnadsfokus og risikofokus. De opptrådde med villighet, ryddighet, etterrettelig og møtte oss alltid med et smil,» sier en meget fornøyd prosjektleder i PRO, Undi Grimstad. «De leverte sitt arbeid innenfor godkjent tid og kostnad,» understreker hun.

20142609_REINERTSEN VM_Jan Ivar Skjetne_justert2

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: