REINERTSEN Motbakke deltok i Stoltzekleiven opp i helgen!

F.v. Marit Eggen, Arthur Batalov 15:45, Sveinung Polden 12:12, Vegar Holsen 09:52, Heine Vik 12:26. Dagrun Daltveit 12:24 og Eivind Larsen 10:59 (var ikke tilstede når bildet ble tatt).

F.v. Marit Eggen, Arthur Batalov 15:45, Sveinung Polden 12:12, Vegar Holsen 09:52, Heine Vik 12:26. Dagrun Daltveit 12:24 og Eivind Larsen 10:59 (var ikke tilstede når bildet ble tatt).

Stoltzekleiven opp reklamerer med at de er verdens bratteste løp! REINERTSENs bedriftidrettslags (REBIL) motbakkegruppe stilte med åtte deltakere i helgas løp. Løpet gikk av stabelen lørdag 27. og søndag 28. september.

REINERTSENs beste løper ble Vegard Holsen som klatret 700 steintrapper og 100 tretrapper på tiden 9:52. Det skal også bemerkes at Dagrun Daltveit Slettebø løp på 12:24 og med det havnet på 16. plass av i alt 530 kvinner, i den tøffeste klassen.

Vi gratulerer løperne og setter pris på den fordelaktige representasjonen!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: