REINERTSEN er på Teknologistudentenes karrieredag i dag

Bildet: f.v. Kristine Dahl og Aishat Bislieva står klar på stand for REINERTSEN.

Bildet: f.v. Kristine Dahl og Aishat Bislieva står klar på stand for REINERTSEN.

REINERTSEN er å møte på Teknologistudentenes Karrieredag i dag fra kl. 10-15 i Trondheim Spektrum, hall E. Arrangør er linjeforeningene ved Avdeling for teknologi og Avdeling for informatikk og e-læring på HiST (Høgskolen i Sør-Trøndelag).

På REINERTSENs stand kan du møte representanter fra HR, Rørdesign, Rørstøtter, HMS og Teknisk sikkerhet i dag. Snakk med oss om fast jobb, sommerjobb, oppgaveskriving og internship. Vi tar også i mot CV’er.

Karrieredagen skriver at det vil bli servert gratis mat og drikke til alle studenter. I tillegg har du mulighet til å vinne en iPad fra Apple!

Vi gleder oss til å snakke med DEG!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: