Kaja Hartmark er et av våre ledertalenter!

F.v. mentor Arild og Kaja har begynt på lederutdanningen

F.v. mentor Arild og Kaja har begynt på lederutdanningen

Kaja Kjærnsli Hartmark jobber med Energi og Miljø i REINERTSEN Oslo og er en av tre kandidater som er tatt opp i REINERTSENs lederakademi i år. Lederakademiet er tre-årig og går fra september 2014 til juni 2017 i denne runden.

Hartmark er sivilingeniør fra NTNU, og gikk ut fra Energi og miljø med spesialisering innen energiforbruk og -planlegging i 2005. Kaja har jobbet i REINERTSEN siden hun ble ferdigutdannet. Gjennom ulike prosjekter har hun fått erfaring med enøkanalyser, utredninger, energioppfølging, kursvirksomhet og fornybare energikilder. Hun har jobbet på oppdrag for flere offentlige og private aktører, både i Norge og internasjonalt. Videre har hun vært prosjektleder for mange prosjekter som omfatter utarbeidelse av enøkanalyser, energimerking av bygg og offentlige støtteordninger.

Lederakakademiet tilpasses den enkelte kandidat på bakgrunn av kandidatens kompetanse og ambisjoner. Kaja har et ønske om å bli prosjekteringsleder og har fått et skreddersydd lederakademiprogram bestående av tre faser med tre ulike mentorer i hver fase:

• De første 16 månedene skal hun jobbe som assisterende prosjekteringsleder på Ullerntunet med mentor Arild Høiby. I denne fasen vil hun få innsikt i tverrfaglig prosjektering og hvordan samspillet mellom de ulike disiplinene fungerer. «Ved å delta i et prosjekt, håper jeg å få kjennskap til de ulike fasene prosjektet skal gjennom og hva som er viktig for en vellykket prosjektgjennomføring,» forteller Kaja.

• Deretter følger åtte måneder hos Kalkulasjon. Her vil hun få innsikt i utarbeidelse av tilbud fra tidlig fase med en egen mentor fra kalkuleringsgruppen. Forståelse og innsikt i kalkulering er svært viktig. I denne fasen legges forutsetningene for et prosjekt. I RE jobber vi med store prosjekt og kalkulasjonsarbeidet er svært komplekst. En dyktig prosjekteringsleder må ha god kunnskap om denne kritiske fasen.

• Til slutt skal Kaja jobbe åtte måneder hos Innkjøp.Her vil hun få innsikt i utarbeidelse av tilbud fra tidlig fase med en egen mentor fra innkjøpsavdelingen.

Lucie Kathrine Sunde-Eidem i HR-avdelingen er ansvarlig for lederakademiet i REINERTSEN. Hun forteller at innsikt og erfaring fra hele verdikjeden gir gode forutsetninger for grundigere forståelse av både forretning, tverrfaglig samarbeid og ledelse. Nye perspektiver utvikler både den enkelte og organisasjonen. «God ledelse gir god bunnlinje og Kaja har allerede visst seg å være et ledertalent vi ønsker å utvikle. Det er svært verdifullt både for den enkelte og organisasjonen at vi jobber langsiktig med utvikling og at vi våger å investere i det som gir god avkastning på sikt,» avslutter Sunde-Eidem.

Vi ønsker Kaja Hartmark lykke til!

201410xx_lederakademiet_Kaja Hartmark_02

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: