REINERTSEN deltar på Materialdagen på NTNU

F.v. Margit, Aishat og Rannveig på stand på Materialdagen.

F.v. Margit, Aishat og Rannveig på stand på Materialdagen.

Margit, Aishat og Rannveig er å treffe på stand for REINERTSEN på Materialdagen på NTNU i dag 2. oktober. Standområdet er utenfor R5 på NTNU Realfagbygget på Gløshaugen mellom kl. 10-15.

Du får også muligheten til å bli kjent med representanter fra REINERTSEN på materialbanketten som holdes på Scandic Lerkendal i kveld. Her blir det mingling, og mulighet til å snakke om jobb og karrieremuligheter over en bedre middag.

Vi gleder oss til å møte deg!

Finn ut mer om banketten og materialdagen her: http://materialdagen.no/

Det er tredje årskull på Materialteknologi ved NTNU som står bak arrangementet. Materialdagen arrangeres for et bredt spekter av studenter som studerer kjemi, fysikk og matematikk, materialteknologi, nanoteknologi, produktutvikling og produksjon.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: