Studenten Cathrine får prøve seg på multidisiplint prosjekt

HIB_undervannsteknikk_studentutplassering

Cathrine Juvik fra Askøy studerer undervannsteknologi på høyskolen i Bergen. Fra august til november er hun utplassert hos REINERTSEN, og får ta del i et multidisiplint prosjekt på avdelingen for ferdigstillelse.

 

Cathrine Juvik er student på høyskolen i Bergen, HIB. Hun er nå inne i sitt tredje år på bachelor-utdannelsen i undervannsteknologi. I perioden august til november har hun utplassering hos Ferdigstillelse i REINERTSEN Bergen.

Hos oss får hun muligheten til å bli kjent med til de ulike fagdisiplinene gjennom deltakelse i et multidisiplint prosjekt. På denne måten får hun en god oversikt over hva det vil si å være ingeniør hos REINERTSEN. Cathrine vurderer nå å jobbe noen år, før et eventuelt mastergradstudium.

Vi ønsker Cathrine lykke til!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: