Hva er din erfaring etter første året som ansatt?

Bildet: gruppearbeid under årets arrangement.

Bildet: gruppearbeid under årets arrangement.

Fra nyansatt til erfaren er en oppfølgingsdag til introduksjonsdagen for nyansatte i REINERTSEN AS Land. Vi samler alle som har vært ansatt ett år for å evaluere det første året som ansatt i bedriften. En slik samling ble avholdt for REINERTSEN Land i Trondheim for et par uker siden.

«Det var virkelig artig å møte så mange positive og dyktige medarbeidere fra divisjon Entreprise, Engineering og arkitektene våre i tegn_3,» forteller en entusiastisk Lisa Sætnan Sjöbratt i HR-avdelingen. «Det er godt å høre at mange føler at de får ansvar og tillit, har spennende arbeidsoppgaver og at vi sammen skaper et godt arbeidsmiljø. Vi har fått mange gode innspill som gjør at vi kan vi fortsette arbeidet med å bli enda bedre.»

Målet med samlingen er:

– Å bli bedre kjent og skape gode tverrfaglige relasjoner for ansatte på Landsiden.

– Å styrke kunnskapen om hva det vil si å være ansatt i REINERTSEN AS.

– Å evaluere året som nyansatt i REINERTSEN AS.

– Å skape en enda bedre arbeidsplass for både nyansatte og ansatte i REINERTSEN AS.

Se flere bilder fra årets arrangement på vår Facebook-side.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: