REINERTSEN deltar på Karrieredagen i Grieghallen i dag!

Bildet: f.v. Jannicke Riise, Kenneth Haugland, Hilde Lægreid Loodtz, Marit Misje Danielsen og Jon Haraldsson.

Bildet: f.v. Jannicke Riise, Kenneth Haugland, Hilde Lægreid Loodtz, Marit Misje Danielsen og Jon Haraldsson.

REINERTSEN Bergen er på karrieredagen 2014 i Grieghallen i dag. REINERTSEN står nå klar på stand nr. 60 i 2. etasje i Grieghallen. Messeområdet er åpent fra kl. 10-15 i dag. REINERTSEN har fortsatt plass til de beste!

Dette er Vestlandets største tverrfaglige karrieredag hvor mer enn 90 bedrifter står på stand og flere tusen besøkende studenter fra ulike utdanningsinstitusjoner i Bergen er invitert, deriblant Universitetet i Bergen, Høgskolen i Bergen, BI og NHH. Springbrettet er arrangør og her kan du se dagens program:
http://www.springbrettet.org/program-1

Vi ønsker deg velkommen!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: