Lederutviklingsmoduler gjennomført i Murmansk

Bildet: Margit Hermundsgård underviser Modul 6 Møteledelse og kommunikasjon.

Bildet: Margit Hermundsgård underviser Modul 6 Møteledelse og kommunikasjon.

I slutten av september besøkte Johan Fredrik Bratt (HR), Aishat Bislieva (HR) og Margit Hermundsgård (samhandling og kommunikasjon) kontoret i Murmansk for å lede opplæring i tre moduler fra Olje&Gass’ lederutviklingsprogram. Modul 1: Lederskap i REINERTSEN, Modul 6: Møteledelse og kommunikasjon og Modul 7: Personalledelse. Deltakere var ledere på ulike nivå; seksjonsledere, gruppeledere, prosjektledere og disiplinledere.

«Det er alltid hyggelig å komme til Murmansk, og spesielt artig er det å holde kurs. Deltakerne var ivrige og vi fikk mange gode diskusjoner rundt bordet,» sier Aishat Bislieva.

For å bygge opp kompetanse er det viktig at kursene blir tilbudt på alle våre lokasjoner. Noen justeringer må likevel gjøres slik at kursene blir relevante for gruppen det skal holdes for. Dette gjelder særlig i Murmansk og modul 7 om personalledelse, hvor vi må ha vekt på russisk regelverk. Da er det bra at vi har Svetlana Oreshnikova, HR-ansvarlig i Murmansk som kursleder som kan dette svært godt. Kursene ble gjennomført på engelsk, med innslag av både russisk og norsk.

Bildet: Damemiddag på kvelden.

Bildet: Damemiddag på kvelden.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: