REINERTSEN overleverer Ladebyhagen

Foto: Pål Rune Lien/REINERTSEN

Foto: Pål Rune Lien/REINERTSEN

REINERTSEN overleverer boligprosjektet Ladebyhagen i Trondheim til OBOS i dag. Ladebyhagen ligger mellom Ladeparken (Sirkusparken) og City Lade med nærhet både til urbane og landlige omgivelser. REINERTSEN har hatt totalentreprise på prosjektet som startet i mai 2013 og leilighetene er nå innflytningsklare. REINERTSEN overleverte prosjektet 1,5 mnd før kontraktsdato.

REINERTSEN har bygd 73 leiligheter fordelt på to boligblokker, i tillegg til utbygging av næringsareal på gateplan og felles kjeller for bilparkering, sykkelparkering og boder.

REINERTSEN har brukt hele bredden i vår landbaserte virksomhet i prosjektet.

Les mer om prosjektet på http://ladebyhagen.no/
Se flere fine bilder fra Ladebyhagen på nettsiden vår: http://www.reinertsen.no/store-landprosjekter/prosjekt?pid=91

Foto: Pål Rune Lien/REINERTSEN.

Foto: Pål Rune Lien/REINERTSEN.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: