REINERTSEN Orkanger har fått nytt takdekke.

Bildet viser taket på den store montasjehallen.

Bildet viser taket på den store montasjehallen.

Taket på administrasjonsbygget og montasjehallen ble utbedret i sommer. Taket fikk ny isolasjon, nytt dekke, beslag og nedløp med varmekabler.

HMS har hatt fokus under arbeidet og vi har hatt tett oppfølging av underleverandøren med et akseptabelt resultat. Det faglige arbeidet er meget bra utført og innenfor budsjetterte rammer.

Arbeidet er avsluttet og når høsten og vinteren melder seg med regn, snø og storm kommer nok taket til å få prøvd seg! Vi håper og tror det holder høststormene ute.

Finn ut mer om hva vi gjør på REINERTSEN Orkanger på nettsiden vår: http://www.reinertsen.no/orkanger

Bildet viser taket til administrasjonsbygget,

Bildet viser taket til administrasjonsbygget,

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: