REINERTSEN på ODV-konferansen 2014

REINERTSENs representant Astrid Torsteinson (nr. 2 fra høyre)  i diskusjon med Aibel, ExxonMobil, Statoil ASA og Kværner Stord.

REINERTSENs representant Astrid Torsteinson (nr. 2 fra høyre) i diskusjon med Aibel, ExxonMobil, Statoil ASA og Kværner Stord.

 

REINERTSEN tar del i den årlige ODV-konferansen som avholdes for 30. gang 20.-22. oktober. Norsk Petroleumsforening er arrangør, og årets seminar handlet om «Offshore drift og vedlikehold». I år fokuseres det på hvordan en kan ivareta sikker og kostnadseffektiv drift på prosessanlegg offshore. Astrid Torsteinson, Leder for Samhandling og IO på V&M hos REINERTSEN Bergen, deltok på talkshowet «Ung i bransjen – Hva fenger med drift og vedlikehold». Gruppen reflekterte rundt bransjen før, nå og om 30 år. Geir Tore Suul, markedsdirektør og leder for prosessanlegg i REINERTSEN, presenterte tanker omkring «Endringsvilje og utviklingsmuligheter».

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: