Trygg og effektiv godshåndtering på Holmen

Godsterminalen på Holmen i Drammen bygges om.

Godsterminalen på Holmen i Drammen bygges om.

REINERTSEN er tildelt kontrakt av Jernbaneverket for prosjektering av detaljplan og byggeplan for prosjektet «Holmen kapasitet gods».

Det er ventet en vesentlig økning i togtrafikken i drammensområdet de nærmeste årene. Ny grunnrute vil øke trafikken gjennom Drammen stasjon og gi en reduksjon i tilgjengelig kapasitet for godstrafikken til Holmen og Brakerøya. Som et tiltak for å kompensere for dette skal godsterminalen på Holmen bygges om. Prosjekt «Holmen kapasitet gods» går ut på å utarbeide en detaljplan og byggeplan for dette, samt å følge opp prosjektet i byggefasen. REINERTSEN skrev under kontrakt med Jernbaneverket 24.9.2014, og prosjekteringen er allerede i gang. Ferdig byggeplan leveres Jernbaneverket i 1. 2. 2015.

Les mer om prosjektet: Holmen kapasitet gods (Jernbaneverket).

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: