Det første spadetaket på Ullerntunet bo- og behandlingssenter er tatt!

Ullerntunet_ill

Det første spadetaket på Ullerntunet bo- og behandlingssenter er tatt og byggingen er nå i gang!

Ullerntunet skal bli Norges mest energieffektive og miljøvennlige sykehjemsbygg. Omsorgsbygg-prosjektet skal bygges til BREEAM NOR-karakter «Very good». Det blir også Norges første BREEAM-sertifiserte bo- og behandlingssenter for eldre.

Spadetaket som byråd for eldre, Aud Kvalbein åpnet med i går, skal bli en energibrønn til bruk både i bygge- og driftsperioden.

«Så her er det miljø fra første spadetak,» forteller Kristian Reinertsen, divisjonsdirektør for REINERTSEN Entreprise.

Bo- og behandlingssenteret skal ha 144 sykehjemsplasser samt dagsenter, seniorsenter og et aktivitetssenter for mennesker med psykiske problemer. Det ferdige senteret vil bestå av en rehabilitert hovedbygning fra 1924 og to moderne sidebygg.

REINERTSEN og tegn_3 har prosjektert i alle prosjektfaser og vi skal nå bygge senteret. Ullerntunet leveres i august 2016.

Les oppslag i Byggeindustrien/bygg.no i dag her: Første spadetak på Ullerntunet tatt: http://www.bygg.no/article/1213493

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: