Thora Storm er stolt vinner av RUH-konkurransen i Entreprise

Bildet: F.v. Kristian Reinertsen og Anton H. Husøy.

Bildet: F.v. Kristian Reinertsen og Anton H. Husøy.

Byggeprosjektet Thora Storm er en videregående skole i sentrum av Trondheim, opprettet med utgangspunkt i Adolf Øiens skole og Gerhard Schønings skole. Det nye bygget skal etter planen stå ferdig på Kalvskinnet ved årskiftet 2014-2015.

«Vi setter stor pris på å vinne RUH-konkurransen, og enda større pris på at divisjonsdirektøren og NK stilte opp og stekte vafler til alle på prosjektet,» sier en stolt prosjektleder, Rolf Bjarne Aune.

«Godt hjulpet av prosjektsekretær Hildegunn Pettersen og et arsenal av vaffeljern, serverte vi vafler til 130 funksjonærer og fagarbeidere,» forteller Kristian Reinertsen, divisjonsdirektør i Entreprise i REINERTSEN.

Kristian holdt allmøte hvor viktigheten av RUH- og HMS-arbeid ble gjennomgått. Det er viktig å si stopp om man føler seg utrygg på en arbeidsoperasjon man selv deltar i eller som andre utfører. Alle som er på en av REINERTSENs byggeplasser har rett og plikt til å stoppe farlig arbeid.

RUH er et viktig ledd i REINERTSENs HMS-arbeid og har en dokumentert effekt på å redusere antall uønskede hendelser. Gjennom å skrive RUH blir vi bevisst på å tenke HMS, utbedre farlige forhold og analysere hva som må gjøres av tiltak i prosjektene.

«Det viktigste med konkurransen var muligheten til å sette ennå større trøkk på HMS-arbeidet i prosjektet,» mener prosjektleder Rolf Bjarne Aune. «Vi søker stadig etter nye metoder til å motivere alle til å bidra aktivt i arbeidet med egen og andres sikkerhet. Vi er kommet et stykke videre, men har fortsatt forbedringspotensialer. Vi har ingen grunn til å hvile på laubærene.»

Vi håper at allmøtet med divisjonsdirektøren hvor alle var samlet for å høre om REINERTSENs fokus på HMS var et godt bidrag i så måte.
«Vi har bare fått gode tilbakemeldinger fra prosjektet på tiltaket, og det er ikke alle som er så heldige å ha en divisjonsdirektør som steker 300 vaffelplater,» smiler en fornøyd Rolf Bjarne Aune.

Vi gratulerer Thora Storm med seieren og ønsker fortsatt godt HMS-arbeid!

Bildet er fra allmøtet på Thora Storm vgs.

Bildet er fra allmøtet på Thora Storm vgs.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: