Divisjonssamling for REINERTSEN Entreprise i Trondheim

mange_kloke_hoder_på en plass

Bildet: Felleslunsj på Leiv Eiriksson Senter.

 

Fredag 17. oktober ble det holdt divisjonssamling for alle funksjonærene i Entreprise på Leiv Eiriksson Senter i Trondheim.

Over 120 funksjonærer avholdt avdelingsvise fagseminar, før man møttes til lunsj etterfulgt av felles informasjonsmøte. Deretter var det klart for konkurransepreget gruppearbeid med infoposter innen viktige områder som HMS, KS, marked, konsepter, innkjøp, økonomi og produksjon.

«Konkurranseinstinktet var upåklagelig, og våre engasjerte medarbeidere holdt koken gjennom ti poster og utfordringer,» forteller Kristian Reinertsen, divisjonsdirektør REINERTSEN Entreprise.

Samlingen ble avsluttet med middag, underholdning og prisutdeling på Rockheim.
Det ble en flott, lærerik og ikke minst hyggelig dag!

IMG_7008_justert

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: