REINERTSEN ser alltid etter ambisiøse og kompetente kandidater

Bildet er fra REINERTSENs stand på NTNU i dag.

Bildet er fra REINERTSENs stand på NTNU i dag.

I dag kan du møte oss på BM-dagen på Realfagsbygget ved NTNU Gløshaugen mellom kl. 9-15.30. BM-dagen er den årlige møteplassen for byggenæringen og studenter ved Bygg- og miljøteknikk.

På standen vår kan du snakke med Ellika Cachat (Energi, Land), Mikael Viggen (Undervannsstruktur, Olje & Gass), Lars Aune (Konstruksjonsteknikk, Land), Sindre Dyrhaug Hov (VA) og Lisa Sætnan Sjöbratt (HR).

Besøk oss gjerne på stand nr. 47!

Har du ikke anledning til å snakke med oss i dag, har flere spørsmål eller ønsker å søke jobb? På karrieresidene våre finner du det du leter etter! Søk jobb hos REINERTSEN i dag: http://www.reinertsen.no/karriere

Bildet er fra REINERTSENs stand på BM-dagen 4. november.

Bildet er fra REINERTSENs stand på BM-dagen 4. november.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: