Beredskapsøvelse på Ullerntunet

Bildet: beredskapsøvelse på Ullerntunet.

Bildet: beredskapsøvelse på Ullerntunet.

I midten av oktober gjennomførte REINERTSEN beredskapsøvelse på Ullerntunet bo- og behandlingssenter i samarbeid med nødetatene. Scenariet for øvelsen var røykutvikling over flere etasjer i hovedbygget og REINERTSEN stilte med markører som ble skulle reddes ut av bygget.

Til tross for at røyk begynte å sige ut av vinduene og dramatikken steg, var stemningen god denne onsdagsmorgenen. Markørene kom seg på plass: Noen stod ved vinduet i øverste etasje og ropte om hjelp, andre satt på do, mens en annen gjeng låste seg inn på et rom. Politiet og brannvesenet kom mannsterke og startet redningsaksjonen.

Brannvesenet øvde på å redde ut folk, mens REINERTSEN trente på evakuering av byggeplassen og varslingsrutiner, samt koordinering mellom vår skadestedsleder og nødetaten. Politiet hadde fått beskjed om at det var en «gærning» med øks inne på bygget, så de kom bevæpnet. De fikk raskt kontroll over situasjonen, og en etter en ble reddet ut. Øvelsen ble avsluttet etter tre timer.

Det var en vellykket og morsom dag for de involverte og en viktig øvelse for prosjektet.

Se flere bilder fra øvelsen på vår Facebook-side.
Les mer om REINERTSENs arbeid på Ullerntunet på nettsiden vår.

201421027_justert_dramatisk

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: